Rólunk

Utazni, új tájakat felfedezni, megkóstolni más országok ételeit és borait a világ egyik legizgalmasabb dolga.
Ha ebben egyetértünk, akkor a Gasztrotripen jó helyen jár.
Jó ideje vártam már a pillanatot, hogy ez az oldal eindulhasson és másoknak is kedvet csinálhassak az ilyen típusú utazásokhoz.

Mit kínál a Gasztrotrip?
Egyedülálló magyarországi és toszkán gasztronómiai programokat ajánlok, ahol autentikus környezetben ismerkedhetnek meg az adott hely specialitásaival, részt vehetnek főzőtanfolyamokon, borkóstolókon, egy igazi olívaszüreten vagy akár szarvasgombavadászaton is.
A programokat elsősorban egyéni utazóknak ajánlom, nem szervezett csoportos utak, mindenki a saját igénye és ideje szerint illesztheti bele az utazásába a kiválasztott programot.
Természetesen,  kisebb-nagyobb csoportok részére is lehetőség van a programokon való részvételre, teljes programcsomagok kialakítására.

Fontosnak tartom, hogy minden programot személyesen válasszak ki és partnereimmel személyes, sokszor baráti kapcsolatot alakítsak ki, így biztosítva, hogy az utazás valóban maradandó élmény legyen mindenki számra.

Kipróbáljuk , hogyan élnek a helyiek
Egy ország vagy tájegység kultúrájáról, gasztronómiájáról legtöbbet az ott élő emberektől tanulhatunk, akik  elkalauzolnak minket piacokra, családi sajt- és olívaolaj üzemekbe, megtanítják a helyi ételspecialitások elkészítési módját és bevezetnek az adott tájegység borainak varázslatos világába.
Kifejezetten keresem a turisták által kevésbé látogatott, csendesebb, eldugottabb helyeket, ahol az ember tényleg úgy érezheti magát, mintha egy időre ő is a helyiek életét élné.

Aktív kikapcsolódás
Törekedtem arra, hogy az aktív pihenést kedvelők számára is kínálhassak izgalmas utakat, az ő figyelmükbe ajánlom  a kerékpáros és lovastúrákat, melyek szintén lehetőséget adnak arra, hogy a kijelölt utakról letérve felfedezhessük és megízlelhessük egy adott régió jellegzeteségeit.

Nem csak a gasztronómiai programok megszervezésében, de szállásfoglalásban is szívesen állok rendelkezésükre.

Az ajánlatokat és úticélokat szeretném folyamatosan bővíteni, mert a világ tele van gyönyörű helyekkel és ezekből minél többet látni kell!

Kellemes utazást kívánok!

Vigh Alexandra

Gasztrotrip
Ízek. Tájak. Borok.

A szerzőről