Fedezze fel Cinque Terre-t és vegyen részt egy főzőkurzuson

A kurzus helyszíne egy gyönyörű farmház Levanto közelében, olajfa ligetek és szőlősorok között, csodálatos panorámával. Levanto Monterossótól nyugatra fekszik, vonattal egy megálló, könnyedén elérhető.

A program során megismerhetik a ligúriai gasztronómiát, mely elsősorban a helyi kertekből és erdőkből származó egyszerű és természetes összetevőiről ismert. A helyiek nagy mennyiségben használnak vadon élő fűszernövényeket, például rozmaringot, kakukkfüvet vagy zsályát. A friss bazsalikom nem csak a híres pesto alapja, hanem számos olasz ételnél használják fűszerként.

A kurzus elején elmesélik, hogy milyen ételeket fognak készíteni, és átadják Önöknek a recepteket. Ezután Chef Albertóval elkészítik a 3 fogásos ligúriai menüsort. A hangulatos farmházban és kertjében egy csodálatos délutánt tölthetnek el, finom borok társaságában. Este pedig egy aperitif után a teraszon, gyertyafénynél fogyasztják el a vacsorát.

Időpont: 2011. március 15. és október 31. között, minden hétfőn. Találkozó: Levanto – vasútállomás, 15.00.

Időtartam: 6-7 óra.

Ár: 129 EUR/fő.

Minimum 6 fő.

Olasz vagy angol nyelven.

Az ár tartalmazza a transzfert a levantói vasútállomás és a farmház között, a főzőkurzust, a kinyomtatott recepteket, egy aperitifet, valamint a 3 fogásos gyertyafényes vacsorát.

Cinque Terréről bővebben itt olvashat.

Ha bővebb információt szeretne kapni a programmal vagy szállásfoglalással kapcsolatban, itt kérhet ajánlatot.

About vighalexa